Veckotips

Veckotips nr 15 – ett stort batteri istället för många små

Jag har börjat intressera mig för strobisblixtar lite mer och insett att detta är en himla bra pryl. Den kommer underlätta mycket speciellt när jag gör plåtningar jag måste ha kompakt packning till.

Läs mer teknisk data om produkten här.

6 tankar om “Veckotips nr 15 – ett stort batteri istället för många små

 1. Har också blivit såld på strobistblixtar för att de är så portabla. Och den där prylen ligger redan på önskelistan. Blir lätt en lång och dyr lista när man bara har sitt foto som hobby :) Tack för bra tips!

 2. Skriv gärna i filmerna vad prylarna heter. Så man kan googla snabbt på dem utan att gissa sig till hur det stavas :) Kan ju också lägga till ungefär vad de kostar är väl en bra utvärdering på tipsen du gör! Keep it up, kul att kolla på….

 3. Hej
  Vilken fin hemsida med bra information. Har inte hunnit lästa allt ännu. Jag vill komma kontakt med dig, Hör av dig via min egen gästbok som finns på min hemsida. Du är välkommen.

  Ser att du är vid Barnens badstand, kallbadshuset och fotograferar i Varberg. Vad roligt.

  Är du ofta i Varberg?

  Vänliga hälsningar från västkusten

 4. Hello

  Har precis fått mitt batteri 4,0 men får den inte att funka, ingen ström till min sb 800
  några tips eller är det bara att skicka till baka den tro?. lampan på batteriet löser röd. och laddaren säger att det är full laddat.
  visst skall ready lampan på blixten funka som vanligt

  Mvh Mikael

  • Hej Mikael.
   Kul att du kommit igång. Jag är själv inte så bra på att felsöka. För min del laddar jag bara och sen fungerar det när jag sätter igång själva batteriet. Men om du inte får det att fungera föreslår jag att du kontaktar det stället där du köpt batteriet och ev lämnar inte det för DOA (Dead on arival) eller reparation. Det är nog inte omöjligt att du får ett nytt, men först kanske dom behöver testa det så det inte bara är kabeln som är fel. Hoppas det löser sig snabbt för dig. Jag är supernöjd med mitt batteri. BTW… det kanske är såhär enkelt. Själva blixten måste ha batteri i sig för att det skall fungera, har du det? (det behöver inte vara fulla batterier, jag tror det är mer för att kontaktflödet i blixten skall vara riktigt)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s